Extralås på lägenhetsdörren?

Styrelsen har tillsammans med BB-gruppen som sköter våra lås i fastigheten tagit fram ett erbjudande till samtliga medlemmar. Det har varit en stor efterfrågan på att stärka upp våra ytterdörrar, därför erbjuder nu styrelsen tillsammans med BB-gruppen nedanstående lösning.

  • 1 st tillhållarlås med hakregel, som kommer monteras på originaldörren*.
  • 3 st nycklar
  • 1 st montering

Totalpris: 2 375kr inkl. moms, föreningen går in och täcker 1 000kr av kostnaden.

Pris för medlem: 1 375kr inkl. moms.

*De som har bytt sina dörrar sedan tidigare och är intresserade kontakta styrelsen.

Önskar du att ett tillhållarlås monteras hos dig?

Vi har delat ut lappar i alla brevlådor där du kan fylla i information och beställning på ett extra tillhållarlås till din lägenhetsdörr. Saknar du lappen hör av dig till styrelsen på brfursvikskulle@gmail.com så fixar vi det! 

Lappen med beställningen ska vara inlämnad senast 15/4-2021 kl 18:00 i föreningsbrevlådan på Skrivargatan 31.

OBS: Beställningen är bindande, medlem som ej är närvarande vid monteringsdatum debiteras fullkostnad. Serviceläge på dörren går bra om man ej kan närvara.

----
OBS!
Eftersom föreningen arbetar efter likhetsprincipen så har du som lägenhetsinnehavare möjlighet att nyttja erbjudandet om subvention på 1 000kr/lägenhet vid ett senare tillfälle (eller tidigare om du redan gjort liknande arbete) för att förstärka din ytterdörr. Allt du behöver göra då är att redovisa kvitto på arbetet så gör styrelsen en utbetalning. Styrelsen kommer noga dokumentera vilka lägenheter som nyttjat subventionen och göra kontinuerliga uppföljningar.